Heropening EhB - Reopening EhB on 24/3/2016

De Erasmushogeschool Brussel heeft beslist om vanaf morgen, 24 maart 2016, haar onderwijsactiviteiten (inclusief stages) te herstarten.

We zullen onze uiterste doen om de ongerustheid die bij velen van jullie leeft op te vangen met maatregelen die de veiligheid op de campussen verhogen, dit al zeker zolang dreigingsniveau 4 van kracht is. Nog steeds geldt trouwens dat er geen onderwijsinstellingen geviseerd worden.

Concreet houden deze maatregelen in:

• De campussen openen om 8u en sluiten om 17u (incl. Rits Café).
  • Bepaalde toegangen worden afgesloten.
  • Er zal extra toezicht voorzien worden aan de ingang. Er kan gevraagd worden om je te identificeren of om je bagage te topenen.

Hou er rekening mee dat het openbaar vervoer de komende dagen nog ernstig verstoord is. We verwijzen naar de respectievelijke websites (NMBS, MIVB, DE LIJN) om dit na te lezen.

Uiteraard doen we een beroep op de alertheid van al de studenten om verdachte zaken te melden bij het studentensecretariaat of het onthaal.

Volg ook de communicatie die via je departement of School wordt verspreid of contacteer je studentensecretariaat bij vragen. De situatie wordt ook tijdens de lentevakantie nauw opgevolgd en via de ondertussen bekende communicatiekanalen gedeeld.

EhB reopens as of Thursday, March 24th, 2016

Erasmus University College has decided to restart educational activities (including internships) as of tomorrow.

We will do our utmost to meet your concerns and therefore a number of measures are introduced to improve safety on our campuses. Threat level 4 is still active, although officials confirm that no institutes of education are targeted.

Please note these measurements:

• All campusses open at 8am and close at 5pm (including Rits Café).
  • Closing of certain entrances and possible access checks of identity and luggage.
  • in case of travelling abroad, follow the official advice.

Do check public transport before heading to your campus, as many have altered itineraries (NMBS, MIVB, DE LIJN).

Naturally, we appeal to the alertness of all to report anything suspicious to the student administration services or reception desk.

Also follow the communications disseminated through your department or school and contact your student office with any questions. The situation is monitored closely during the Easter holidays and shared through the regular channels

Departement