Fototentoonstelling Armoede door kinderogen

Onderwijs & Pedagogie en Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur hebben samen de fototentoonstelling “Armoede door kinderogen” opgezet samen met externe partners Vrije Universiteit Brussel, het UZ Jette, UPV, de Agorakring en De Mens.nu.

Deze bijzondere tentoonstelling over armoede in België vindt gespreid plaats op de verschillende campussen van de partners en er worden ook rondleidingen georganiseerd voor verschillende doelgroepen (kinderen en (jong)volwassen). Hiervoor kunnen  studenten of collega’s - na een vormingsmoment - vrijwillig optreden als gids.

Deze activiteit wordt geopend met een vernissage in het Huis van de Mens op 11/03 om 13 uur en wordt afgesloten met een panelgesprek op campus Bloemenhof op 10 mei om 18 uur.

Wij nodigen jullie van harte uit op de fototentoonstelling en het openings- en afsluitingsmoment.

Meer lees je in deze folder.

Departement