Fietstour voor studenten

Op donderdag 3 november organiseert Br(ik een gratis fietstour voor studenten door Brussel. De start is om 16:30 op het Europakruispunt (net voor het Centraal Station) en het einde wordt voorzien rond 19:30 op dezelfde plek. De tour is in het Nederlands en wordt gegidst door Cactus.

Tussen de drukte en de jachtigheid van stadsautostrades, shoppingcenters en treinstations schuilen er in de stad aparte wereldjes. Oases van rust en geborgenheid en plekken die ons een blik op de toekomst gunnen door te experimenteren met stedelijke ecologie. Verken tijdens deze fietstocht hoe je de drukte van de stad even kan vergeten en ontdek de mogelijkheden die de stad biedt om op een duurzame manier de toekomst tegemoet te gaan.

Inschrijven is verplicht, dus stuur een mailtje naar brikbike@brik.be als je er graag bij bent! Vrienden zijn zeker ook welkom, dus deel deze uitnodiging gerust verder.

Dit is de link naar het facebook-event: http://bit.ly/brikfietstour

Departement