Februari startsein voor de openlesdagen

Zoals elk jaar organiseert de Erasmushogeschool Brussel vanaf februari openlesdagen. De opleidingen Management, Media & Maatschappij bijten de spits af op woensdagnamiddag 15 februari, de anderen kiezen voor de krokusvakantie (27 februari tot 3 maart 2017) een reeks openlesdagen voor al haar professionele opleidingen. Net zoals andere jaren belooft dat een succes te worden. Ervaring leert dat zo'n 750 scholieren langskomen om kennis te maken met één of meerdere van onze opleidingen om dan in september een bewuste keuze te kunnen maken.

Uit de instroomenquête die de EhB jaarlijks afneemt, weten we dat 2/3 van de studenten na januari nog moet uitmaken wat zij zullen studeren. Na de SID-ins, de provinciale informatiebeurzen, zijn deze openlesdagen dus cruciaal in de voorbereiding voor de studiekeuze. Hierna volgen dan nog vanaf maart de infodagen.

Door het bezoek van jongeren goed voor te bereiden, kunnen de opleidingen van de Erasmushogeschool Brussel iedereen optimaal begeleiden en uitleg geven over de inhoud en aanpak. Ook de huidige studenten zelf zullen actief optrekken met de bezoekende scholieren.

Hier vind je de data en inschrijvingsformulieren.

Departement