Erasmushogeschool-studenten maken de lachband van Brussel

Sinds de tragische gebeurtenissen van eind maart in Brussel is de liefde voor onze hoofdstad bij velen flink bekoeld. En daar draagt ook de Erasmushogeschool Brussel nu de gevolgen van. Zo lag de opkomst voor de infodag van april immers lager dan normaal.

En dat is natuurlijk jammer. Want ondanks alles is en blijft Brussel wel een bruisende en plezante studentenstad. De studenten van de Erasmushogeschool Brussel willen dit nu bewijzen door de wereld te laten horen dat er in Brussel nog altijd héél veel gelachen wordt.Daarom trokken ze hun prachtige hoofdstad in, waar ze de lach van zowel inwoners als studenten registreerden in drukbezochte cafés, op enkele EhB-campussen, en op vele andere populaire trekpleisters. Daarna creëerden ze in de geluidsstudio uit al dat gelach “LaughTrackBrussels”.

Deze aanstekelijke lachband willen de studenten nu zoveel mogelijk laten weerklinken. Daarom roepen ze iedereen – die Brussel in het hart draagt – op om deze kant-en-klare geluidstrack via de microsite te sharen of te downloaden en te gebruiken in eigen filmpjes.

Helpt u ook mee om #LaughTrackBrussels te verspreiden? Ontdek de lachband en hoe hij tot stand kwam op LaughTrackBrussels.be

Erasmushogeschool Brussel

Dorien Brouwer, dienst Communicatie, 02 559 02 57, 0476 755 117, dorien.brouwer@ehb.be

Soort nieuwsbericht