Erasmushogeschool Brussel zet zich volop in voor De Warmste Week

De Erasmushogeschool Brussel mobiliseert tijdens de Warmste Week (19 tot 23 december ‘16) al haar 5000 studenten en 800 personeelsleden voor de actie EhB Thinks Pink. In het kader van de StuBru-traditie worden er dagelijks op de verschillende campussen ludieke acties op touw gezet om geld in te zamelen voor het goede doel, namelijk Think Pink.

Met aangepaste titels als ‘Make me Boobiful’, ‘Mijn docent, mijn boezemvriend’, ‘Cupcakes van cup A tot Z’ en ‘Last night a DJ saved my Boobs’ organiseert de hogeschool verwenmomenten, veilingen, cupcakeverkopen en muziekevents. Voor de actie ‘Boobytrap’ zal de hogeschool een trappenloop sponsoren. Voor elke student of collega die twee of meer verdiepingen sportief aflegt, draagt de hogeschool 1 euro bij.

Tijdens de verwenactie ‘Make me Boobiful’, kan men kiezen tussen gelaatsverzorging, rug- of hoofdmassage, een opsteekkapsel, manicure, make-upsessie, baardverzorging, een epilatie van wenkbrauwen of uiteraard een knipbeurt voor Think Pink. Dit alles wordt uitgevoerd door de studenten van de Lerarenopleiding Haarzorg & Bio-esthetiek, die daarvoor drie verschillende campussen aandoen.

Op donderdag 22 december organiseren drie campussen een muzikaal moment met als titel ‘Last night a DJ saved my Boobs’. Op campus Kaai van de hogeschool zullen de studenten Musical a capella zingen en op die manier geld ophalen. Andere campussen organiseren een DJ-set met een docent achter de draaitafel. Een nummer aanvragen moet geld opleveren voor het goede doel.

Het gedetailleerde programma kunt u nalezen op www.ehb.be/dewarmsteweek.

De pers is uiteraard welkom om een kijkje te komen nemen.

Deelnemende campussen:

• Campus Bloemenhof, Zespenningenstraat 70, 1000 Brussel