EhB partner van TUI Benelux Duurzaam Toerisme Scriptie Award

Opleidingshoofd Luc De Wispelaere van Toerisme & Recreatiemanagement is maar wat trots dat hij de deelname van EhB aan de TUI Benelux Duurzaam Toerisme Scriptie Award kan meedelen. Deze week werd in Utrecht de intentieverklaring ondertekend tot de opstart van deze bijzondere prijs. Het betreft immers een unieke samenwerking tussen hogescholen in Nederland en Vlaanderen. Met de prijs willen de initiateifnemers gezamenlijke duurzame ideeën, innovaties en oplossingen in de toeristische en recreatieve sector onder de aandacht brengen van studenten.  De prijs wordt vanaf dit jaar uitgereikt. De andere deelnemende hogescholen zijn (uit Nederland) Stenden Hogeschool, Saxion Hogeschool, NHTV, INHoland, Hogeschool Zeeland en Hogeschool TIO, (uit Belgie) Thomas More en Howest.

Departement