Een warm drankje voor een warm hart

Een warm drankje voor een warm hart, dat was de boodschap van het kerstevent dat vrijdag 11 december georganiseerd werd op campus Dansaert-Bloemenhof. Er werden lekkernijen en warme drankjes verkocht aan kleine prijzen, maar waar het echt om draaide was de gezelligheid.

Dat de EhB veel warme mensen kent, is duidelijk. Er werd massaal soep, chocolademelk, glühwein en taart verkocht. De mooie opbrengst wordt bovendien geschonken aan een goed doel dat ons allen nauw aan het hart ligt. Er komt een kunstwerk in de tuin, opgedragen aan de studenten die ons veel te vroeg verlaten hebben. De hulp en inzet van de studenten en alle personeelsleden van onze campus bewijst dat we hen nog lang niet vergeten zijn.

Departement