De Warmste Week: Onderwijs & Pedagogie zet zich in voor ‘Iedereen naar School’

De week voor de kerstvakantie werd campus Jette heel even de warmste EhB-campus. Radio 1 riep alle lerarenopleidingen van Vlaanderen op om mee te werken aan hun actie ‘Iedereen Naar School’. Natuurlijk beantwoordde ook EhB deze oproep!

De opbrengst van deze actie gaat via De Warmste Week naar Unicef België. In het Jordaanse vluchtelingenkamp Za’atari voorzien zij schoolmateriaal (schriften, balpennen, potloden) en sport- en spelmateriaal voor Syrische kinderen.

Er werden drie acties opgezet:

• De eerstejaarsstudenten Lager Onderwijs verkochten zelfgebakken zoetigheden in onze inkomhal. Hierbij kregen zij de hulp van Radio 1-presentatrice Ayco Duyster.
  • De derdejaars Secundair Onderwijs – Lichamelijke Opvoeding & Bewegingsrecreatie organiseerden op woensdag 16 september hun jaarlijkse Kersthappening. Een deel van de opbrengst van hun tombola werd geschonken aan ‘Iedereen Naar School’.
  • Onder de personeelsleden en docenten van Onderwijs & Pedagogie werden kaarsjes en snoep verkocht.

Deze drie acties samen brachten €541 op ten voordele van Unicef België!

Departement