Br(ik opent op 14 december vijf Study Spaces

De Study Spaces zijn ruimten waar studenten tijdens de blok- en examenperiode in alle rust collectief blokken en vaak ook koffie aan studententarief kunnen vinden. Ook dit jaar organiseert Br(ik Study Spaces in verschillende gemeenschapscentra over het hele Brusselse gewest, alsook in Bibliotheken Muntpunt en Sans Souci in Elsene.

Ook organiseren ze vanaf 4 januari een pop-up Study Space aan de Emile Jacqmainlaan.

Concreet:

Brusselse studenten kunnen terecht in 5 gemeenschapscentra die allemaal vlakbij de campussen liggen. Er zijn steeds zo’n 20 blokplekken beschikbaar. Ook in bibliotheek Sans Souci in Elsene, vlakbij de campus van de VUB kan je rustig gaan blokken. En uiteraard staat ook dit semester Muntpunt, de hoofdstedelijke bibliotheek, klaar om zo’n 200 studenten op te vangen.

Daarnaast organiseren Br(ik en de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) een Study Space in het hartje van Brussel. De ambtenaren van de VGC zetten hun deuren open voor de studenten in hun gebouw aan de Emile Jacqmainlaan.

Lees meer op deze pagina.