Br(ik List Instagramathon: Brussel, jouw studentenstad

Ben jij student in Brussel?
Heb jij altijd je smartphone op zak?
Zou je graag te gekke prijzen winnen?
Grijp dan nu je kans en neem deel aan de Br(ik List Instagramathon! Maak dé ultieme foto van het Brusselse studentenleven, op één van jouw favoriete Br(ik List locaties! Verwerf eeuwige roem én maak kans op deze prijzen:

• een fotoshoot van Fostu, alleen of met je lief/vrienden
  • AB concertcheques
  • jouw foto gedrukt op forex (A2)
  • duotickets voor een event naar keuze in de Beursschouwburg
  • een waardebon van €20 bij Velofixer

Hoe deelnemen?

Om deel te nemen post je je foto(s) op Instagram met als hashtags de locatie waar de foto is genomen (bv #warandepark) en #briklist. De locatie waar de foto is getrokken moet op de Br(ik List staan, indien dit niet zo is moet deze plek worden aangemaakt op briklist.brik.be.

Het is toegelaten om meerdere foto’s in te zenden per deelnemer. Elke deelnemer kan echter slechts met 1 inzending winnen en kan maximaal voor 1 inzending prijzen ontvangen. De inzendperiode loopt van 1 maart tot 15 maart 2015 middernacht. Te laat ingediende foto’s komen niet in aanmerking voor de wedstrijd.

Lees hier het reglement.

Departement