Battle of talents voor student-entrepreneurs

Onze onderwijsinstelling draagt ondernemerschap hoog in het vaandel en daagt elke student uit om hun ondernemer-skills te ontdekken en verder te ontplooien. Deelnemen aan een wedstrijd past hier perfect in! Battle of Talents – de grootste ondernemingsplanwedstrijd voor studenten & onderzoekers – wordt dit jaar voor de 7de keer georganiseerd door Venture Spirit, BNP Paribas Fortis, Securex, Telenet Kickstart, Electrabel en Addestino. In dit online business game, gebaseerd op bestaande venture capital mechanismen, nemen jonge entrepreneurs het tegen elkaar op. Welk team werkt het beste plan uit, en welke student kan zich het beste inleven als durfkapitaal-investeerder? Gedurende een 10-tal weken strijden de studenten voor de prijzenpot van € 30.000. Wie weet haalt één van jullie de finale dit jaar?

Maar niet alles gebeurt enkel online. De sponsors van Battle of Talents zorgen namelijk voor extra input en een verdere offline begeleiding van de verschillende teams. Wil je jouw idee even pitchen aan een echte CEO tussen pot & pint? Of wil je meer te weten komen rond personal branding of entrepreneurship? Dan ben je meer dan welkom op onze offline events in november!

Interesse gewekt? Lees meer op www.battleoftalents.be.

Ben je docent? Geef de tip door aan studenten die in het profiel passen.

Departement