Alumnus Communicatiemanagement zoekt testers Brusselse app

Dennis Corbesier, alumnus Communicatiemanagement, werkt voor Manyguide en zoekt Brusselliefhebbers om een nieuwe app te testen én aan te vullen. Manyguide is een iPhone-applicatie waarvan de bèta-versie in Brussel en Amsterdam te downloaden is, de definitieve versie komt er over enkele weken. Deze app zal er voor zorgen dat niemand nog met vragen hoeft te zitten over zijn of haar favoriete stad:

"Waar kan ik vanavond de Rode Duivels op groot scherm bekijken?", "Zijn er deze week hiphop feestjes die ik niet mag missen?", "Waar vind ik vanavond nog een fles Gin Mare?", "Waar kan ik mijn fiets snel en goedkoop laten herstellen?" Je stelt een vraag (eender welke en in het Engels) en Manyguide stuurt die onmiddellijk naar de persoon die het antwoord kent.

Dennis is momenteel dus op zoek naar deze mensen die de antwoorden kennen. Deze gidsen zijn mensen in en rond Brussel die veel weten van een of meerdere thema's. Als gids beantwoord je gewoon af en toe een vraag over jouw expertise, in het Engels. Dat is even gemakkelijk als een tekstbericht versturen met je telefoon. En als je toevallig geen tijd hebt om te antwoorden, geen nood. Dan gaat de vraag gewoon naar de volgende persoon, die beslagen is in dezelfde materie. Als je wel antwoordt, dan heb je snel iemand geholpen en kan het ook zijn dat die je met een fooi beloont. We limiteren ook het aantal vragen tot een drietal max per dag, en we maakten het zeer simpel om te antwoorden dus meer dan 3 minuten per dag kan Manyguide niet opslorpen.

Wij zoeken:

• Vanaf oktober gaat de definitieve app live. Dan zouden we hier graag wat promo rond voeren om gebruikers te zoeken. Vooral uitwisselingsstudenten zouden we graag bereiken aangezien zij het meest gebaat zijn met een (gratis) app die al hun vragen beantwoordt. Hoe meer studenten we bereiken, hoe liever.
  • Indien iemand persoonlijk ook wel wat van Brussel of een bepaald thema in Brussel denkt te kennen en één van onze Manyguides zou willen worden, zou dat ook schitterend zijn. Ter inspiratie, dit zijn de hoofdthema's
    • Food & drink
    • Gay
    • Disabled solutions