U bent hier

Abonneer je op de nieuwsbrief van wtnschp.be

"Het nieuwe academiejaar is begonnen en er zit weer heel wat in de pijplijn." Zo start de eerste e-nieuwsbrief van het Expertisecentrum Wetenschapscommunicatie Brussel, in 't kort wtnschp.be. Via dit centrum brengen we samen met de Vrije Universiteit Brussel wetenschap naar het brede publiek toe. Ons werk past in een wetenschapscommunicatieopdracht van de overheid aan alle universitaire associaties. Het team vervult die opdracht via verschillende evenementen, blogs, sociale media en educatieve projecten.

Wat hebben we te melden?Er komt een nieuwe wetenschappelijke comedy avond aan, er gaat een nieuwe, internationale wedstrijd rond zuidpoolonderzoek door voor scholen. Vier VUB wetenschappers worden in de bloemetjes gezet voor hun inspanningen in de wetenschapscommunicatie. Nu hebben ze jouw stem nog nodig om de EOS publieksprijs te winnen. Tijdens de zomervakantie stond onze blog niet stil. Je kan er zoals altijd terecht voor wetenschapsnieuws, vers uit de pen van de onderzoekers.

Wil je je abonneren op de interessante nieuwsbrief: stuur een mailtje naar bart.verheecke@ehb.be en hij zet je op de lijst.

Thema

Departement

Deel dit artikel