gepubliceerd in:

XL-Air Kerstfeest

Het is bijna Kerstmis en dat betekent natuurlijk maar één ding: XL Air Kerstfeest! Naar jaarlijkse gewoonte kunnen jullie op de zotste XL Air kerstbeats het RITCS café veroveren.

► LINE UP
Sjah Loom
T-Amos
Faestos
Discobar Zonneschijn
Masala
Berd Janghé
Professeur Ali

► DOORS...
Jullie zijn allen welkom vanaf 22u.

Stand-up comedy!

What better way to fight the cold than with warm vibes of laughter and one of those famous Belgian Christmas beers. For the last show of the year we are proud to once again present you a fantastic line-up of international comedians. Get your tickets if you want to join on tuesday December 19 for a fun night out and some of the best beers Belgium has to offer.

SPELLETJESAVOND: Game's On

Geen loeiende gitaren of zware beats, maar wél het geluid van dobbelstenen, spelkaarten, pionnen en vallende ‘Jenga’-blokken. Inderdaad, game’s on!

RITCS café en ESN VUB EhB Brussels slaan opnieuw de handen in elkaar voor een leuke spellenavond pur sang!

Zowel 'locals' als internationale studenten zijn welkom. Spreek af met vrienden, of kom alleen en leer nieuwe vrienden kennen! Geen betere manier om nieuwe vrienden te maken dan tijdens een gezelschapsspel.

Laat je de hele avond gaan met de leukste gezelschapsspelletjes!

CONCERT + LIVE RADIOSHOW: Nouvelle Vague

Met Nouvelle Vague Live maken wij een live radioshow vanuit het ritcscafé.
Eén keer per maand nodigen wij een band uit in onze zetel in het RITCS café voor anderhalfuur live radio en muziek. We spreken elke 2de donderdag van de maand af, je bent dus meer dan welkom om live te komen luisteren.
Of je kan vanuit je eigen luie zetel live luisteren via xlair.be

Collective Conscience is een jonge driekoppige band uit Antwerpen die zich naar de grenzen begeeft.

Musical Pippin

Pippin (zoon van Karel de Grote) gaat op zoek naar zichzelf en hoe hij zijn leven wil leiden. Hij gaat het leger in, probeert de macht te grijpen, experimenteert met kinky seks, drugs en rock-‘n-roll en komt uiteindelijk tot de conclusie dat ‘in het moment leven’ de beste optie is voor een gelukkig bestaan. Pas dan kan hij zich overgeven aan zijn ware liefde, en stapt de opstandige adolescent het gelukkige burgermansbestaan in. Het is een nogal oerconservatief slot. Pippin wordt één groot feest voor oog en oor.