gepubliceerd in:

Night at the opera: win 1 van de 5 duo tickets

A night at the opera: Foxie! Het sluwe vosje

De laatste Night at the Opera van dit seizoen op 31 maart. Afspraak in het Muntpaleis voor een avondvullend programma: een inleiding, de voorstelling Foxie! Het Sluwe Vosje van Janáček, gevolgd door een informele ontmoeting tussen de Belgische acteur Yoann Blanc van de televisieserie La Trêve en de operazangers van deze productie. De avond eindigt met een kleine drink!

Informatie:

- Datum: 31/03/2017, 19u30

- Locatie: Muntpaleis, Leopoldstraat 23 - 1000 Brussel

- Prijs: GRATIS

Yogalessen op campus MMM

Nood aan ontspanning?

Wekelijks organiseren we yogalessen op campus MMM van 18u-19u. Wij zorgen voor de yogamatten en jij moet enkel 7.5euro betalen om te genieten van deze ontspannende sportactiviteit op de campus zelf.

Inschrijven kan via sport@ehb.be!

Hieronder kan je het lesschema terugvinden van de lessen (Indien de les doorgaat in een ander lokaal op campus MMM zullen jullie tijdig worden verwittigd).

27/maart
studentenrestaurant (4e verdiep)

Career Launch Design & Technologie

Het departement Design & Technologie organiseert op maandag 27 maart 2017 de Career Launch. De doelgroep van de beurs zijn zowel 2dejaars en 3dejaars als alumni. Enerzijds richten we ons in de voormiddag op de tweedejaarsstudenten die op zoek zijn naar een stageplaats en/of een samenwerking in het kader van hun final work. Anderzijds bieden we in de namiddag de laatstejaarsstudenten en alumni hulp bij het zoeken naar een (eerste) job. Het doel is eenvoudig: werkgevers in contact brengen met jong talent.

Spellenavond @RITCS Café

Geen loeiende gitaren of zware beats, maar wél het geluid van dobbelstenen, spelkaarten, pionnen en vallende ‘Jenga’-blokken. Inderdaad, game’s on!

RITCS café en ESN VUB EhB Brussels slaan opnieuw de handen in elkaar voor een leuke spellenavond pur sang!

Zowel 'locals' als internationale studenten zijn welkom. Spreek af met vrienden, of kom alleen en leer nieuwe vrienden kennen! Geen betere manier om nieuwe vrienden te maken dan tijdens een gezelschapsspel.

Stuvocheque: 10euro korting bij Brusselse cultuurhuizen

Hoeveel kost het? Niets! Want de Erasmushogeschool Brussel vindt het belangrijk dat je Brussel leert kennen en daarom stellen we de cheque gratis ter beschikking.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Vraag je cheque hier aan.

Stap 2: Je ontvangt je cheque in je brievenbus thuis of op kot.

Stap 3: Ga met je cheque én je studentenkaart voor 31/12/2017 naar één van de partners* en ruil hem gratis in voor €10 korting.