gepubliceerd in:

Difference Day

Voor de derde keer op rij zetten EhB en VUB mee de schouders onder Difference Day, het internationale evenement dat plaatsvindt op World Press Freedom Day op woendag 3 mei in BOZAR.  Deze mededeling is alvast 100% waar en dubbel gecontroleerd, ook al staat Difference Day dit jaar in het teken van fake news.

FINALE RockRace @AB

De Brusselse schoolbanken blijken behoorlijk vruchtbare potgrond voor muzikaal talent. De RockRace snuffelt jaarlijks tussen al dat geweld naar de beste studentenbands uit de hoofdstad en zet ze voor uw neus. Kom deze locale helden aanmoedingen en volg vanop de eerste rij wie in de voetsporen treedt van bands als Whispering Sons, Jacle Bow, Frøwst, Delta Crash en Milpool.

De finalisten zijn:

Slomote - Dhazed - Static Party Poses - Neufchâtel

-------------------------

INFORMATIE

Stoemp! Deluxe: Le Colisée & Tundra

Stoemp! verenigt 10 authentieke cafés in de Brusselse binnenstad in een concertcircuit. In een intieme sfeer geven grote namen en aanstormend talent er gratis concerten.

Als afsluiter organiseren we een Stoemp! Deluxe: een straffe double bill van beloftevolle electropop: van 80’s pop over muzikaal experiment naar Franse chanson.

----------------

Le Colisée is Artist in Residence in AB en stond reeds op festivals als Dour.

Yogalessen op campus MMM

Nood aan ontspanning?

Wekelijks organiseren we yogalessen op campus MMM van 18u-19u. Wij zorgen voor de yogamatten en jij moet enkel 7.5euro betalen om te genieten van deze ontspannende sportactiviteit op de campus zelf.

Inschrijven kan via sport@ehb.be!

Hieronder kan je het lesschema terugvinden van de lessen (Indien de les doorgaat in een ander lokaal op campus MMM zullen jullie tijdig worden verwittigd).

27/maart
studentenrestaurant (4e verdiep)

Stuvocheque: 10euro korting bij Brusselse cultuurhuizen

Hoeveel kost het? Niets! Want de Erasmushogeschool Brussel vindt het belangrijk dat je Brussel leert kennen en daarom stellen we de cheque gratis ter beschikking.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Vraag je cheque hier aan.

Stap 2: Je ontvangt je cheque in je brievenbus thuis of op kot.

Stap 3: Ga met je cheque én je studentenkaart voor 31/12/2017 naar één van de partners* en ruil hem gratis in voor €10 korting.