gepubliceerd in:

Difference Day

Voor de derde keer op rij zetten EhB en VUB mee de schouders onder Difference Day, het internationale evenement dat plaatsvindt op World Press Freedom Day op woendag 3 mei in BOZAR.  Deze mededeling is alvast 100% waar en dubbel gecontroleerd, ook al staat Difference Day dit jaar in het teken van fake news.

Infodag professionele bachelors en HBO5

Op zaterdag 24 juni 2017 organiseren onze professionele bachelors een opendeurdag van 9 tot 13 uur. Zowel studenten als docenten zijn dan aanwezig om je in detail uitleg te geven over de inhoud van de opleidingen. Je leert zo de campus kennen en de fijne hoekjes van Brussel. Je kunt je ook al voorinschrijven!

Ook Br(ik zal aanwezig zijn om je alle info te geven over koten in de stad, over veilig fietsen en over het studenten(nacht)leven!