Cultuur

gepubliceerd in:

HALVE FINALE RockRace

Kom je medestudenten van Erasmushogeschool Brussel aanmoedigen!

De Rockrace is hét podium voor de student in Brussel. Zoals steeds gaan we opzoek naar de beste studentenbands van Brussel met als doel de finale in de legendarische AB!

Line-up voor deze ronde:

Round Table Scenaristen TV-Reeksen

In maart reikt de Scenaristengilde de Vlaamse Scenarioprijs uit voor de beste langspeelfilm van 2016.
Daarnaast reiken ze voor de derde keer de Vlaamse Scenarioprijs voor de beste televisiereeksuit.

Daarom nodigen ze, net zoals vorig jaar, de scenaristen die ons in 2016 lieten genieten van nieuwe reeksen uit om de ins en outs van het schrijfproces uit de doeken te doen.

Piet Sonck praat met:

Jan Eelen (Callboys)
Roy Aernouts (Clinch)
Tom Vermeyen (De Nachtwacht) ...
Tom Van Dyck (Den Elfde Van Den Elfde)
Willem Wallyn (De 16)

Live radioshow: Pavlove - Nouvelle Vague

Pavlove is een stresswerende en koorstverminderende band.
De band wordt gebruikt om vele aandoeningen zoals oncontroleerbare ledematen, hartkloppingen en hoofdpijn te behandelen.
Het kan ook gebruikt worden voor andere doeleinden die niet in deze medicatiegids staan.

____________________________________________

Nouvelle Vague Live biedt letterlijk en figuurlijk een podium aan jong, beloftevol, Belgisch talent in het RITCScafé tijdens een live radioshow. Alles wordt uitgezonden op xlair.be

Stuvocheque: 10euro korting bij Brusselse cultuurhuizen

Hoeveel kost het? Niets! Want de Erasmushogeschool Brussel vindt het belangrijk dat je Brussel leert kennen en daarom stellen we de cheque gratis ter beschikking.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Vraag je cheque hier aan.

Stap 2: Je ontvangt je cheque in je brievenbus thuis of op kot.

Stap 3: Ga met je cheque én je studentenkaart voor 31/12/2017 naar één van de partners* en ruil hem gratis in voor €10 korting.