Cultuur

gepubliceerd in:

Night at the opera: win 1 van de 5 duo tickets

A night at the opera: Foxie! Het sluwe vosje

De laatste Night at the Opera van dit seizoen op 31 maart. Afspraak in het Muntpaleis voor een avondvullend programma: een inleiding, de voorstelling Foxie! Het Sluwe Vosje van Janáček, gevolgd door een informele ontmoeting tussen de Belgische acteur Yoann Blanc van de televisieserie La Trêve en de operazangers van deze productie. De avond eindigt met een kleine drink!

Informatie:

- Datum: 31/03/2017, 19u30

- Locatie: Muntpaleis, Leopoldstraat 23 - 1000 Brussel

- Prijs: GRATIS

Bright Club Brussel

Bright Club is een avond stand up comedy door wetenschappers voor het brede publiek. Onderzoekers krijgen een korte, intensieve training en transformeren zich drie weken later even tot komische podiumbeesten.

Na drie succesvolle edities in het Engels, vonden we het tijd om een Bright Club in het Nederlands te proberen!

Onze MC Jovanka Steele praat alles aan elkaar en we mogen niemand minder dan Lukas Lelie verwelkomen als gastcomedian!

Stuvocheque: 10euro korting bij Brusselse cultuurhuizen

Hoeveel kost het? Niets! Want de Erasmushogeschool Brussel vindt het belangrijk dat je Brussel leert kennen en daarom stellen we de cheque gratis ter beschikking.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Vraag je cheque hier aan.

Stap 2: Je ontvangt je cheque in je brievenbus thuis of op kot.

Stap 3: Ga met je cheque én je studentenkaart voor 31/12/2017 naar één van de partners* en ruil hem gratis in voor €10 korting.

(De)-Radicalize

(De-)Radicalize! is een project i.s.m. Democratische Dialoog, een initiatief van Erasmushogeschool Brussel en Bozar, en richt zich tot de tweede en derde graad van het secundair onderwijs.