Cultuur

gepubliceerd in:

English stand-up comedy

We're back!

We hope you've enjoyed the holidays and are ready for top notch comedy! So send us an email if you want to join us on Tuesday February 21st for a fun night out.

Line-up:
Ben Norris (UK)
Our headliner is one of the ‘London Comedy Store’ regulars. He has been on ‘Mock the week’, ‘Never mind the Buzzcocks’ and is the regular support act on Ed Byrne’s Tour. Ben has a great well-stocked arsenal of sharp lines and is one of our favorite comics on the circuit right now.

Op date met Darwin

De liefde. Niet alleen het onderwerp van muzikale hoogstandjes, filmklassiekers en stationsromannetjes, maar ook van een heus evolutionair vraagstuk. Waarom wordt de mens verliefd? Welk gevolg heeft dit gehad op de evolutie van de mens? Wat gaat er om in je hoofd en je lichaam wanneer je verliefd wordt? Komt liefde ook nog elders in het dierenrijk voor? Dirk Draulans, dr. Hubert Van Puyenbroeck (VUB) en prof. Ilse Smolders (VUB) buigen zich samen met moderator Sven Pichal over deze vragen tijdens de Science Bar Brussel op 7 februari in het RITCS Café.

Wedstrijd Student DJ Contest 2017

Deze eerste editie van de BXL Student DJ Contest gaat op zoek naar de beste PlatenRuiters die EhB, VUB, LUCA, Odisee en de Brusselse campussen van de KU Leuven te bieden hebben.

Wij weten dat jij al een lokale held bent in je thuisstad of stiekem ’s werelds smakelijkste mixtape brouwde op kot, maar het wordt tijd om hoger te mikken, niet? Wat dacht je van een set in een gerenommeerde Brusselse club of op Brussel Brost?

Wedstrijd: RockRace 2017

Ooit van gedroomd om op het podium van de AB te staan en in de voetsporen te treden van Whispering Sons (winnaar humo's rockrally), Jacle Bow (nu op Eurosonic), Float Fall, The Geraldines, Frowst, Milpool, ... ?

Een dik decennium lang al timmert de RockRace podia voor de uit-de-kluiten-gewassen bende muzikaal talent aan EhB, VUB, LUCA, Odisee en de Brusselse campussen van de KULeuven. Wij weten dat jij een lokale held bent in je thuisstad of op kot, maar het wordt hoog tijd dat je complete Brusselse entourage je band in de trommelvliezen krijgt en vervolgens aanbidt, toch?

Infodag Koninklijk Conservatorium Brussel (excl. Musical)

Op zondag 19 maart 2017 organiseert Het Koninklijk Conservatorium Brussel haar opendeurdag vanaf 14 uur voor alle opleidingen behalve Musical (zie 18 maart). Zowel studenten als docenten zijn dan aanwezig om je in detail uitleg te geven over de inhoud van de opleiding. Je leert zo de campus kennen en de fijne hoekjes van Brussel. Je kunt je ook al voorinschrijven.

Ook Br(ik zal aanwezig zijn om je alle info te geven over koten in de stad, over veilig fietsen en over het studenten(nacht)leven!

Nieuwjaarsconcert 2017

De heer Bart De Schutter, voorzitter van de Raad van Toezicht en
de heer Luc Van de Velde, algemeen directeur,

nodigen u hartelijk uit op het nieuwjaarsconcert van de Erasmushogeschool Brussel.

Het nieuwjaarsconcert heeft plaats op donderdag 19 januari 2017 om 20u
in de Concertzaal van het Koninklijk Conservatorium Brussel,
Regentschapsstraat 30a, 1000 Brussel.

Na het concert nodigen we u graag uit op de nieuwjaarsreceptie.