Onderwijs & Pedagogie

gepubliceerd in:

Openlesdagen professionele bachelors - februari

In februari kun je een dag mee les volgen met onze professionele bachelors. Dat is uiteraard de ideale manier om te weten te komen wat de opleiding inhoudt en een goed moment om de campus te verkennen. Ook de studenten zullen je graag een woordje uitleg geven. Hieronder een overzicht, inschrijven doe je via de link onderaan.

15 februari: de opleidingen Communicatiemanagement | Journalistiek | Sociaal Werk | Office Management | Hotelmanagement | Toerisme- & Recreatiemanagement | dea & Innovation Management

(De)-Radicalize

(De-)Radicalize! is een project i.s.m. Democratische Dialoog, een initiatief van Erasmushogeschool Brussel en Bozar, en richt zich tot de tweede en derde graad van het secundair onderwijs.

Infodag professionele bachelors en HBO5

Op zaterdag 24 juni 2017 organiseren onze professionele bachelors een opendeurdag van 9 tot 13 uur. Zowel studenten als docenten zijn dan aanwezig om je in detail uitleg te geven over de inhoud van de opleidingen. Je leert zo de campus kennen en de fijne hoekjes van Brussel. Je kunt je ook al voorinschrijven!

Ook Br(ik zal aanwezig zijn om je alle info te geven over koten in de stad, over veilig fietsen en over het studenten(nacht)leven!