Management, Media & Maatschappij

gepubliceerd in:

Difference Day

Voor de derde keer op rij zetten EhB en VUB mee de schouders onder Difference Day, het internationale evenement dat plaatsvindt op World Press Freedom Day op woendag 3 mei in BOZAR.  Deze mededeling is alvast 100% waar en dubbel gecontroleerd, ook al staat Difference Day dit jaar in het teken van fake news.

Yogalessen op campus MMM

Nood aan ontspanning?

Wekelijks organiseren we yogalessen op campus MMM van 18u-19u. Wij zorgen voor de yogamatten en jij moet enkel 7.5euro betalen om te genieten van deze ontspannende sportactiviteit op de campus zelf.

Inschrijven kan via sport@ehb.be!

Hieronder kan je het lesschema terugvinden van de lessen (Indien de les doorgaat in een ander lokaal op campus MMM zullen jullie tijdig worden verwittigd).

27/maart
studentenrestaurant (4e verdiep)

Infodag professionele bachelors en HBO5

Op zaterdag 24 juni 2017 organiseren onze professionele bachelors een opendeurdag van 9 tot 13 uur. Zowel studenten als docenten zijn dan aanwezig om je in detail uitleg te geven over de inhoud van de opleidingen. Je leert zo de campus kennen en de fijne hoekjes van Brussel. Je kunt je ook al voorinschrijven!

Ook Br(ik zal aanwezig zijn om je alle info te geven over koten in de stad, over veilig fietsen en over het studenten(nacht)leven!