U bent hier

Management, Media & Maatschappij

gepubliceerd in:

Bright Club Brussel

Bright Club is een avond stand up comedy door wetenschappers voor het brede publiek. Onderzoekers krijgen een korte, intensieve training en transformeren zich drie weken later even tot komische podiumbeesten.

Na drie succesvolle edities in het Engels, vonden we het tijd om een Bright Club in het Nederlands te proberen!

Onze MC Jovanka Steele praat alles aan elkaar en we mogen niemand minder dan Lukas Lelie verwelkomen als gastcomedian!

Openlesdagen professionele bachelors - februari

In februari kun je een dag mee les volgen met onze professionele bachelors. Dat is uiteraard de ideale manier om te weten te komen wat de opleiding inhoudt en een goed moment om de campus te verkennen. Ook de studenten zullen je graag een woordje uitleg geven. Hieronder een overzicht, inschrijven doe je via de link onderaan.

15 februari: de opleidingen Communicatiemanagement | Journalistiek | Sociaal Werk | Office Management | Hotelmanagement | Toerisme- & Recreatiemanagement | dea & Innovation Management

Infodag professionele bachelors en HBO5

Op zaterdag 24 juni 2017 organiseren onze professionele bachelors een opendeurdag van 9 tot 13 uur. Zowel studenten als docenten zijn dan aanwezig om je in detail uitleg te geven over de inhoud van de opleidingen. Je leert zo de campus kennen en de fijne hoekjes van Brussel. Je kunt je ook al voorinschrijven!

Ook Br(ik zal aanwezig zijn om je alle info te geven over koten in de stad, over veilig fietsen en over het studenten(nacht)leven!