Management, Media & Maatschappij

gepubliceerd in:

Yogalessen op campus MMM

Nood aan ontspanning?

Wekelijks organiseren we yogalessen op campus MMM van 18u-19u. Wij zorgen voor de yogamatten en jij moet enkel 7.5euro betalen om te genieten van deze ontspannende sportactiviteit op de campus zelf.

Inschrijven kan via sport@ehb.be!

Hieronder kan je het lesschema terugvinden van de lessen (Indien de les doorgaat in een ander lokaal op campus MMM zullen jullie tijdig worden verwittigd).

27/maart
studentenrestaurant (4e verdiep)

Bright Club Brussel

Bright Club is een avond stand up comedy door wetenschappers voor het brede publiek. Onderzoekers krijgen een korte, intensieve training en transformeren zich drie weken later even tot komische podiumbeesten.

Na drie succesvolle edities in het Engels, vonden we het tijd om een Bright Club in het Nederlands te proberen!

Onze MC Jovanka Steele praat alles aan elkaar en we mogen niemand minder dan Lukas Lelie verwelkomen als gastcomedian!

Infodag professionele bachelors en HBO5

Op zaterdag 24 juni 2017 organiseren onze professionele bachelors een opendeurdag van 9 tot 13 uur. Zowel studenten als docenten zijn dan aanwezig om je in detail uitleg te geven over de inhoud van de opleidingen. Je leert zo de campus kennen en de fijne hoekjes van Brussel. Je kunt je ook al voorinschrijven!

Ook Br(ik zal aanwezig zijn om je alle info te geven over koten in de stad, over veilig fietsen en over het studenten(nacht)leven!