Design & Technologie

gepubliceerd in:

Infodag professionele bachelors en HBO5

Op zaterdag 24 juni 2017 organiseren onze professionele bachelors een opendeurdag van 9 tot 13 uur. Zowel studenten als docenten zijn dan aanwezig om je in detail uitleg te geven over de inhoud van de opleidingen. Je leert zo de campus kennen en de fijne hoekjes van Brussel. Je kunt je ook al voorinschrijven!

Ook Br(ik zal aanwezig zijn om je alle info te geven over koten in de stad, over veilig fietsen en over het studenten(nacht)leven!

Nieuwjaarsconcert 2017

De heer Bart De Schutter, voorzitter van de Raad van Toezicht en
de heer Luc Van de Velde, algemeen directeur,

nodigen u hartelijk uit op het nieuwjaarsconcert van de Erasmushogeschool Brussel.

Het nieuwjaarsconcert heeft plaats op donderdag 19 januari 2017 om 20u
in de Concertzaal van het Koninklijk Conservatorium Brussel,
Regentschapsstraat 30a, 1000 Brussel.

Na het concert nodigen we u graag uit op de nieuwjaarsreceptie.

Multec@Work: iCapps

Written by leonie.geldhof On the

Deze keer werden we met Multec@Work ontvangen bij iCapps in Antwerpen. iCapps ontwikkelt mobiele en webapplicaties van concept tot development en nazorg. Dennis Covent stond ons te woord. Hij is de lead designer en een ware autodidact: hij volgde Multimedia in het secundair onderwijs en startte nadien de hogeschool opleiding ‘Grafische en Digitale Media’, maar besliste op eigen kracht de nodige skills en kennis te vergaren.

Multec@Work: Beyond.io

Written by leonie.geldhof On the

De tweede halte van Multec @ Work was Beyond.io te Antwerpen. Beyond.io is een Design & Technology consultancybedrijf. We spraken er met Anner Tiete, één van de oprichters van Beyond.io. Anner vult de rol in van UX-researcher en strategist, behaalde eerst een Bachelor Productontwikkeling in Antwerpen en vulde die nadien aan met een Master Design for Interaction in Delft.

Multec@Work: Komma Board

Multec@Komma Board

In onze zoektocht naar de toekomstmogelijkheden met een Multec-diploma was onze eerste stop Komma Board te Mechelen. Komma Board is actief in IT & Finance consultancy. Tijdens ons bezoek spraken we met Steven en David. Steven studeerde af aan de Erasmushogeschool Brussel waar hij Multimedia & Communicatietechnologie (Multec) volgde en werkt sinds een half jaar bij Komma Board als Junior IT Consultant.