U bent hier

Design & Technologie

gepubliceerd in:

Nieuwjaarsconcert 2018

De heer Bart De Schutter, voorzitter van de Raad van Toezicht en de heer Luc Van de Velde, algemeen directeur,

nodigen u hartelijk uit op het nieuwjaarsconcert van de Erasmushogeschool Brussel.

Het nieuwjaarsconcert heeft plaats op donderdag 18 januari 2018 om 20u
in de Concertzaal van het Koninklijk Conservatorium Brussel,
Regentschapsstraat 30a, 1000 Brussel.

Na het concert nodigen we u graag uit op de nieuwjaarsreceptie.

Multec@Work: Kameraki

Written by leonie.geldhof On the

Wij, Multec @ work, wouden het onderzoek op een andere manier aanpakken en hebben daarom besloten om naar bedrijven te zoeken in Medialaan in Vilvoorde. Zo kwamen we uiteindelijk uit op een oud-student die stage liep in het bedrijf Kameraki en daar nu ook werkt. Daarom namen we contact op met manager Els Vercauteren. Els heeft oorspronkelijk rechten gestudeerd, maar is steeds meer naar marketing toe beginnen werken.

Multec@Work: PreviewLabs

Written by leonie.geldhof On the

Onze nieuwsgierigheid brengt ons naar PreviewLabs te Wetteren waar Bernard François ons uitlegde wat Rapid Game Prototyping juist inhoudt. Bernard is de oprichter en zaakvoerder van PreviewLabs. Hij studeerde industrieel ingenieur met de optie informatica en schakelde zijn programmeerkennis in om iets te doen met zijn passie: games.

Multec@Work: iCapps

Written by leonie.geldhof On the

Deze keer werden we met Multec@Work ontvangen bij iCapps in Antwerpen. iCapps ontwikkelt mobiele en webapplicaties van concept tot development en nazorg. Dennis Covent stond ons te woord. Hij is de lead designer en een ware autodidact: hij volgde Multimedia in het secundair onderwijs en startte nadien de hogeschool opleiding ‘Grafische en Digitale Media’, maar besliste op eigen kracht de nodige skills en kennis te vergaren.

Multec@Work: Beyond.io

Written by leonie.geldhof On the

De tweede halte van Multec @ Work was Beyond.io te Antwerpen. Beyond.io is een Design & Technology consultancybedrijf. We spraken er met Anner Tiete, één van de oprichters van Beyond.io. Anner vult de rol in van UX-researcher en strategist, behaalde eerst een Bachelor Productontwikkeling in Antwerpen en vulde die nadien aan met een Master Design for Interaction in Delft.

Multec@Work: Komma Board

Written by leonie.geldhof On the
Multec@Komma Board

In onze zoektocht naar de toekomstmogelijkheden met een Multec-diploma was onze eerste stop Komma Board te Mechelen. Komma Board is actief in IT & Finance consultancy. Tijdens ons bezoek spraken we met Steven en David. Steven studeerde af aan de Erasmushogeschool Brussel waar hij Multimedia & Communicatietechnologie (Multec) volgde en werkt sinds een half jaar bij Komma Board als Junior IT Consultant.

Pagina's