U bent hier

Design & Technologie

gepubliceerd in:

Multec@Work: PreviewLabs

Written by leonie.geldhof On the

Onze nieuwsgierigheid brengt ons naar PreviewLabs te Wetteren waar Bernard François ons uitlegde wat Rapid Game Prototyping juist inhoudt. Bernard is de oprichter en zaakvoerder van PreviewLabs. Hij studeerde industrieel ingenieur met de optie informatica en schakelde zijn programmeerkennis in om iets te doen met zijn passie: games.

Infodag professionele bachelors en HBO5

Op zaterdag 24 juni 2017 organiseren onze professionele bachelors een opendeurdag van 9 tot 13 uur. Zowel studenten als docenten zijn dan aanwezig om je in detail uitleg te geven over de inhoud van de opleidingen. Je leert zo de campus kennen en de fijne hoekjes van Brussel. Je kunt je ook al voorinschrijven!

Ook Br(ik zal aanwezig zijn om je alle info te geven over koten in de stad, over veilig fietsen en over het studenten(nacht)leven!

Multec@Work: iCapps

Written by leonie.geldhof On the

Deze keer werden we met Multec@Work ontvangen bij iCapps in Antwerpen. iCapps ontwikkelt mobiele en webapplicaties van concept tot development en nazorg. Dennis Covent stond ons te woord. Hij is de lead designer en een ware autodidact: hij volgde Multimedia in het secundair onderwijs en startte nadien de hogeschool opleiding ‘Grafische en Digitale Media’, maar besliste op eigen kracht de nodige skills en kennis te vergaren.

Multec@Work: Beyond.io

Written by leonie.geldhof On the

De tweede halte van Multec @ Work was Beyond.io te Antwerpen. Beyond.io is een Design & Technology consultancybedrijf. We spraken er met Anner Tiete, één van de oprichters van Beyond.io. Anner vult de rol in van UX-researcher en strategist, behaalde eerst een Bachelor Productontwikkeling in Antwerpen en vulde die nadien aan met een Master Design for Interaction in Delft.

Multec@Work: Komma Board

Written by leonie.geldhof On the
Multec@Komma Board

In onze zoektocht naar de toekomstmogelijkheden met een Multec-diploma was onze eerste stop Komma Board te Mechelen. Komma Board is actief in IT & Finance consultancy. Tijdens ons bezoek spraken we met Steven en David. Steven studeerde af aan de Erasmushogeschool Brussel waar hij Multimedia & Communicatietechnologie (Multec) volgde en werkt sinds een half jaar bij Komma Board als Junior IT Consultant.

Student Futsal League

Zaalvoetbalfan? Schrijf je dan nu in voor de UAB Student Futsal League

Op dinsdag 24 februari gaat de Student Futsal League van de tweede semester opnieuw van start!

De Student Futsal League is een semesterlange zaalvoetbalcompetitie voor UAB studententeams op campus Etterbeek en/of Jette.