Gezond en wel in je vel?!

Voeding is hot. Maar veel mensen zijn een beetje het noorden kwijt. Wat mogen we nog eten? Wat zijn kcal, wat zijn vetten (verzadigde of onverzadigde), wat zijn koolhydraten, suikers,…
Wat is de basis van een gezonde voeding? Hoe zit de nieuwe voedingsdriehoek in elkaar?
Samen met uw leerlingen gaan we op zoek naar wat gezonde voeding is.  We leren uw leerlingen hoe ze zelfstandig etiketten kunnen lezen zodat ze zelf  kunnen bepalen welk alternatief het gezondste is. 

Praktisch

  • Maximum aantal deelnemers: 25
  • Duur: 2 uur
  • Datum: de workshops gaan door op 23 januari, 25 februari, 31 maart, 23 april en 30 april, telkens van 10u tot 12u of van 13u tot 15u.
  • Locatie: departement Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur
  • Kostprijs: 50 euro per klasgroep
  • Inschrijven: Jan Sents
Gezond eten