Eindwerken

De studielandschappen bewaren de eindwerken van studenten van de hogeschool. Vanaf het academiejaar 2013-2014 wordt er ook een elektronische versie van de eindwerken opgeslagen in een eindwerkendatabank die via het internet geraadpleegd kan worden. Studenten dienen hun eindwerk zelf op te laden.

Eindwerk raadplegen

Campus Jette

Alle eindwerken van de departementen Onderwijs & Pedagogie en Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur zijn opgenomen in de VUBIS-catalogus. De eindwerken van Landschapsarchitectuur (HOR) zijn beschikbaar in open rek. De eindwerken Gezondheidszorg (GEZ) en Lerarenopleiding (LER) worden bewaard in het archief en kunnen geraadpleegd worden na het invullen van het formulier voor punt 5.3 uit het bibliotheekreglement.

Eindwerk opladen

Klik op onderstaande link en lees welke stappen je moet zetten om je eindwerk op te laden naar de bibliotheekcatalogus. Is er iets niet duidelijk? Raadpleeg dan de lijst van veelgestelde vragen en waarschijnlijk vind je het antwoord.