U bent hier

Catalogus

Zoeken in Erasmushogeschool bibliotheken en studielandschappen

Via de bibliotheekcatalogi van de Erasmushogeschool kan je zoeken naar boeken, tijdschriften en naslagwerken uit de papieren collectie van de hogeschool, alsook naar audiovisuele materialen (CD's, CD-ROM's, DVD's, ...) die in de bibliotheken en studielandschappen bewaard worden.

  • In de VUBIS-catalogus vind je de beschrijving van de materialen in de studielandschappen van Campus Dansaert-Bloemenhof, Campus Kaai en Campus Jette.
  • De B-Bc Catalogus geeft toegang tot het bezit van de bibliotheek van het Koninklijk Conservatorium Brussel. De verzameling bestaat voornamelijk uit partituren, naast literatuur over muziek, naslagwerken, tijdschriften en iconografische documenten.

Aanwinsten

We breiden onze bibliotheekcollecties natuurlijk voortdurend uit met nieuwe boeken en andere materialen. Via onderstaande links kan je per departement de aanwinsten van de laatste drie maanden bekijken.

Zoeken in andere bibliotheken

Studenten en personeelleden kunnen kosteloos ontlenen in de bibliotheken van associatiepartner Vrije Universiteit Brussel (Centrale Bibliotheek-Etterbeek en Medische Bibliotheek-Jette). Raadpleeg het bezit van beide bibliotheken via de VUBIS-catalogus van VUB.

Catalogi van andere instellingen vind je op de pagina's van de digitale bibliotheek.

Als je een interessante publicatie vindt die niet aanwezig is in één van de hogeschoolbibliotheken en studielandschappen,ken je deze aanvragen via het interbibliothecair leenverkeer (IBL). Meer informatie over IBL vind je onder algemene informatie.