Idea & Innovation Café - IIM Café

Begin-Einddatum

Beschrijving

De jonge opleiding Idea & Innovation Management van de Erasmushogeschool Brussel (EhB) herneemt haar 'Idea & Innovation Cafés', om topsprekers, enthousiaste starters en andere vernieuwers samen te brengen.

From Search to Reinventing the World"

Ook in het 2e semester zijn er terug Idea & innovation Cafés. Avonden waarop studenten en professionals kunnen luisteren, debatteren en netwerken met een topspreker, enthousiaste starters en andere vernieuwers. Elk I&I Café begint met een “Stand Up for Startup”s: drie of vier jonge starters krijgen de kans om hun concept of bedrijf in een korte pitch te presenteren aan het publiek. Daarna krijgt u tijdens de keynote sessie de laatste inzichten van een professional met een indrukwekkend innovatieparcours.

Afsluiten doen we met een network drink, waar u o.a. kan kennismaken met studenten en docenten Idea & Innovation Management van de Erasmushogeschool Brussel, de sprek...ers en mensen uit de Start It @ KBC community.

Op maandag 24 april wordt de keynote gegeven door Thierry Geerts, CEO van Google Belgium. Google is ontegensprekelijk één van dé gamechangers in onze snel evoluerende wereld. Van Search naar Reinventing the World: wat mogen we de komende jaren van Google verwachten...en kunnen we daar vanuit België een rol in spelen?

Deuren: 18u15 – Start 19u

Idea & Innovation Cafés zijn gratis, maar inschrijven is verplicht. Doe dat snel, want de plaatsen zijn beperkt.
Inschrijven kan via deze link: https://iimcafe_google.eventbrite.nl/

Departement