U bent hier

Een superdeal met de stuvocheque: 1 ticket gratis bij AB

Begin-Einddatum

maandag, 27 februari, 2017 - 20:00 tot zaterdag, 8 april, 2017 - 19:00

Beschrijving

Vraag hier snel je stuvocheque aan, want de Ancienne Belgique heeft een superdeal voor de Stuvocheque-gebruikers!

Als je een ticket koopt bij de avondkassa voor 1 van de onderstaande concerten krijgt je naast de 10euro korting (als je een stuvocheque afgeeft) ook nog een GRATIS ticket bovenop.

Mei 2015 nog een (5 maanden op voorhand) uitverkochte ABClub. Zijn solovisite aldaar december 2016 in Huis 23 op nog geen dag al helemaal vol. Hoog tijd om de box te laten knallen met Strand Of Oaks ('the full blast band' rond Timothy Showalter.)Tegen februari moet de nieuwe cd er zijn, hier via De Konkurrent. maar we grijpen nog altijd gretig terug naar 'Heal' waarover Humo destijds:
'3,5/4 Er kwam een lawine aan heftige gevoelens los, Ze zochten een uitweg in jankende, nukkige grungegitaren, in het verschroeiende gitaarwerk... de ‘whoosssh’ van eighties synthpop in de titeltrack, en het gedonder van powerballad-drums. Het zijn echter de gitaarsolo’s die die allerhoogste pieken van verwarring en hoop vertolken, die woorden niet kunnen vatten.

Voorsmaakje: https://www.youtube.com/watch?v=Qexn98g4_b0

Samen met Jhené Aiko & Tinashe de rising queen van de Amerikaanse R&B en hiphop-scene. Wist met haar mixtape ‘You Should Be Here’ uit 2015 serieus wat deining te veroorzaken met een Grammy-nominatie voor ‘Best Urban Contemporary Album’ als summum. Maar pas sinds megahit ‘Gangsta’, naast ‘Heathens’ van Twenty One Pilots één van de originele soundtracksongs van de film ‘Suicide Squad’, staat Kehlani echt op de radar van zowat alle zichzelf respecterende muziekmedia. En dan moet haar officiële debuut ‘SWEETSEXYSAVAGE’ (27/01 via Atlantic Records) nog het levenslicht zien! Aan al wie de Beyoncé’s en Rihanna’s ter wereld liever wat stouter, authentieker en iets meer streetwise ziet: Kehlani is the shit!

Voorsmaakje: https://www.youtube.com/watch?v=HPHbeSGVKJo

Bij deze laatste hoort een woordje uitleg. Dit concert maakt namelijk deel uit van het BRDCST-indoor festival (een festival dat niet vrijblijvend wil zijn) dat doorgaat in AB van 5 t.e.m. 9 april. BRDCST is het buitengewoon indoor voorjaarsfestival van AB waarbij we inzetten op muzikale grenzeloosheid. De naam is een directe verwijzing naar de retro futuristische elektronicapop van de Engelse band Broadcast die het afgelopen decennium inspirerende albums uitbracht als ‘Haha Sound’ en ‘Noise Made By The People’. Centraal tijdens BRDCST staan artiesten die muzikale vernieuwing hoog in het vaandel dragen.

Matthew Barnes – het brein achter Forest Swords – pakte in ‘10 verschroeiend uit met zijn debuut ‘Dagger Paths’, een album vol duistere dub, beats en obscure R&B en folk. Opvolger ‘Engravings’ (met de single ‘Thor’s Stone’ als klassieker) was van zo’n verbazingwekkend niveau, dat de verwachtingen voor het aankomende album zeer hoog gespannen zijn. Wij zagen reeds de Europese première op het Unsound festival (Polen) en waren fel onder de indruk.

Voorsmaakje: https://www.youtube.com/watch?v=5SE8hH_EZbo

Thema