U bent hier

Difference Day

Begin-Einddatum

Beschrijving

Voor de derde keer op rij zetten EhB en VUB mee de schouders onder Difference Day, het internationale evenement dat plaatsvindt op World Press Freedom Day op woendag 3 mei in BOZAR.  Deze mededeling is alvast 100% waar en dubbel gecontroleerd, ook al staat Difference Day dit jaar in het teken van fake news.

Wat staat er op het programma?
Tentoonstellingen, debatten op het scherp van de snee, verhalen van journalisten en – als apotheose – de uitreiking van een reeks awards, waaronder de Difference Day Honorary Title for Freedom of Expression, die VUB en ULB elk jaar samen uitreiken. Vorig jaar ging die titel nog naar Zineb El Rhazoui (Charlie Hebdo) en schrijftster Djamila Benhabib.

Zoals de voorbije jaren zullen onze tweedejaars Journalistiek weer een mutlimediaal magazine aan Difference Day ophangen. Alle tweedejaars zullen deelnemen, de respectieve studenten-hoofdredacteurs worden ook verwacht op de afsluitende receptie-networking. Voor ons is Difference Day dus weer een gigantische pool van bronmateriaal en potentiële interviewees.

Meer info op deze site. 

Inschrijven is verplicht en kan hier.
 

Departement

Thema