20 km van Brussel

Begin-Einddatum

maandag, 13 februari, 2017 - 15:45 tot maandag, 6 maart, 2017 - 07:45

Beschrijving

Erasmushogeschool Brussel neemt jaarlijks deel aan de 20 km door Brussel in samenwerking met Br(iK en de andere hogescholen in Brussel. Dit uniek loopevent lokt jaarlijks ongeveer 37.000 lopers die samen door de straten van Brussel lopen. Studentensport Brussel legt jou die dag in de watten, zodat je je 100% kunt focussen. Er wordt oa rugzakbewaking,sportvoeding, drank en een gratis technisch Br(iK loopshirt voorzien.

Inschrijven is verplicht en kan hier! LET OP: De inschrijvingsdeadline is 6 MAART 2017.

Bij inschrijving betaal je 25 € (via overschrijving). Na effectieve deelname krijg je 10 € teruggestort. Dit geldt enkel voor studenten van de Vrije Universiteit Brussel en de Erasmushogeschool Brussel. Personeel of alumni genieten geen terugbetaling!!