Vriendenkring oud-personeel

Samen met de de Vrije Universiteit Brussel wil de hogeschool zich inzetten om haar oud-werknemers ook na hun pensionering op de hoogte te houden van wat er leeft en beweegt in Brussel. Daarom heeft de EhB zich in 2011 aangesloten bij de personeelswerking van de VUB  en maakt ze  nu deel uit van de VriendenKring Personeel VUB-UZB-EhB (VKP).  Lees op hun website wat ze allemaal doen.

Om lid te worden van VKP volstaat een mailtje naar Francis Vander Mynsbrugge (francis.vander.mynsbrugge at telenet.be). Na lidmaatschap kunnen gepensioneerde werknemers van de hogeschool deelnemen aan de activiteiten van de UPV tegen een gunstig tarief. Hoe meer leden, hoe meer activiteiten!

UPV-aanbod

Dankzij de samenwerking met het UPV-aanbod zijn er nog andere interessante evenementen waaraan u kan deelnemen.

Wanneer u deelneemt aan activiteiten georganiseerd in samenwerking met UPV, kan u genieten van een prijsvermindering. Dit is meestal 5 euro verschil, bij grote bedragen 10 euro.Uw lidmaatschap biedt trouwens nog andere voordelen. U krijgt toegang tot:

• de universiteitsbibliotheek van de VUB
  • de studentenrestaurants
  • cursussen in samenwerking met her- en bijscholing

Op zo’n cursus kan u bijvoorbeeld meer kennis verwerven over bepaalde computerprogramma’s. Heeft u zelf een suggestie in verband met een cursus? Laat het snel weten aan de bijscholingsverantwoordelijke van de personeelsdienst, Freddy Raeymaekers op het telefoonnummer 02-629 22 98.

OSB

Ook het aanbod van OSB, de Oud-Studentenbond (VUB), staat open voor leden van de Vriendenkring. Check www.osb.be of contacteer info@osb.be

EhB!magazine

Tweemaal per jaar geeft de Erasmushogschool het EhB!magazine uit, het tijdschrijft met nieuws over de opleidingen. Als lid krijgt u deze automatisch toegestuurd.

EhBrief

Indien u  niet wilt wachten op het volgende nummer van het magazine, kunt u zich inschrijven in de tweewekelijke e-brief.