Inschrijven

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor een inschrijving of een herinschrijving aan de Erasmushogeschool Brussel (EhB). Het academiejaar start op 25 september 2017.

Online registratieBen je een nieuwe student? Schrijf je nu in!

Stap 1: registreer je online. Daarna kom je met de geprinte tekst naar de hogeschool voor stap 2.

Stap 2: je schrijft je definitief in. Dat doe je op het studentensecretariaat van het departement dat je opleiding aanbiedt. Het secretariaat is elke dag open. In de zomer zijn er evenwel aangepaste openingsuren. Je kan je ook tijdens de infodag in juni en september inschrijven.

Wil je naar het RITCS of het Koninklijk Conservatorium Brussel, dan moet je je online registreren en dien je je ook apart in te schrijven voor de verplichte toelatingsproef.

Wil je Kleuteronderwijs, Lager Onderwijs of Secundair Onderwijs studeren? Dan ben je verplicht om de instaptoets voor lerarenopleidingen te doen voor je je inschrijft. Laat je niet afschrikken, deze toets is niet bindend.

Wat breng je mee?

• Je origineel diploma secundair onderwijs of een voorlopig bewijs hiervan (er wordt ter plaatse een fotokopie genomen)
  • Je identiteitskaart of een geldige verblijfsvergunning

Herinschrijvingen

Studeerde je vorig jaar al aan de Erasmushogeschool Brussel? Doe je herinschrijving dan volledig online. Log in met je studentenmailadres en paswoord en klik op het iBaMaFlex-icoon. In iBaMaFlex kies je de module 'Mijn herinschrijvingsaanvraag' en volg je de stappen op het scherm.
Belangrijk! Check na je online inschrijving regelmatig je e-postbus in iBaMaFlex en je studentenemailadres. De inschrijvingsdocumenten worden in je e-postbus gedeponeerd en alle correspondentie vanuit de hogeschool verloopt via je studentenemailadres.

Meer informatie lees je op deze pagina's