Info voor EhB-studenten

Op deze pagina's bundelen we enkele snelle links naar nuttige pagina's voor studenten van de Erasmushogeschool Brussel.

• De Studiegids: Dit is een pagina met de links naar allerhande studiegerelateerde onderwerpen.
  • Bibliotheek: elke (hoofd)campus van EhB heeft haar eigen bibliotheek. Op de de bibliotheekwebsite vind je de contactgevens, snelle links en catalogi.

Heb je je diploma behaald, dan vind je nuttige info op de Alumnipagina’s. Dat kan gaan over verder studeren, naar het buitenland trekken of wat er op je af komt als je gaat werken. De vacatures die EhB ontvangt zetten we online in de Vacaturedatabank.

Vind je de informatie die je zoekt niet terug? Stel je vraag via het digitaal studentensecretariaat iBaMaFlex, of ga er gewoon even langs.