Projectsubsidie

Wil je zelf een activiteit organiseren voor je medestudenten?

Stuvo EhB kan je helpen via onze projectsubsidies!

Vul het online aanvraagformulier in en wij laten je zo snel mogelijk iets weten! Heb je extra vragen? Stel ze gerust via stuvo@ehb.be!

Waarvoor kan je een projectsubsidie aanvragen?

• Projecten van sportieve, culturele, sociale, maatschappelijke of ecologische aard
  • Niet winstgevende activiteiten
  • Niet onderwijsgebonden activiteiten
  • Projecten die open staan voor een relevant aantal studenten
  • Projecten georganiseerd tijdens het lopende academiejaar (evenement moet plaatsvinden voor 30 juni 2018)

Enkele weetjes:

• Je aanvraag voor een projectsubsidie moet je minimum 2 weken op voorhand doen. Als het evenement plaatsvindt in het RITCS Café moet dit minimum 6 weken op voorhand gebeuren. Alle evenementen moeten doorgaan voor 30 juni 2018.
  • Het toegekende bedrag mag uitsluitend besteed worden aan het project dat verbonden is aan de subsidie.
  • Als je inkomt vraagt, zijn volgende kosten voor jou (de organiserende student):
    • SABAM
    • billijke vergoeding
    • huur technisch materiaal
    • drankbonnen
  • Je dient ten laatste 1 maand na het evenement een verslag in van het evenement met een evaluatie (+ facturen, betalingsbewijzen), het aantal bezoekers en minimum 1 foto.

Vraag nu je projectsubsidie aan.