Onderwijs & Pedagogie

Welke opleidingen?

Departement Onderwijs & Pedagogie (EDU) biedt deze opleidingen aan:

In 't kort

Deze opleidingen bevinden zich op campus Jette (samen met het departement Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur) en liggen op 25’ busminuten de Grote Markt. De campus ligt in een van de mooiste groene zones die Brussel rijk is, handig be­reikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Dankzij de aanwezigheid van zowel hogeschool- als universiteitsstudenten is het een levendige cam­pus met een  studentendorp en een eigen campusleven.

Voor de leer­krachten-in-spe is de ligging interessant door de aanwezigheid van en nieuwe basisschool, de sportfacilitei­ten zowel op de campus zelf als bij Basic Fit, het sportcentrum op de cam­pus. Voor dit sportcentrum werden trouwens voordelige studententarieven opgesteld.

De campus heeft voldoende parkeergelegenheid. In het vernieuwde studentenrestaurant van de VUB kan het personeel van EhB tegen gunstige prijzen eten.

Laarbeeklaan 121, 1090 Jette

Contact: 02 472 52 00 - studentensecretariaat.edu@ehb.be