Wanneer?

• van 27 juni 2016 tot en met 8 juli 2016 en vanaf 16 augustus 2016 t.e.m. 14 oktober 2016
    • van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 13u tot 14u
  • tijdens de infodagen op:
    • zaterdag 25 juni 2016, van 9u tot 13u
    • zaterdag 3 september 2016, van 9u tot 13u
  • op afspraak via e-mail: dt.secretariaat@ehb.be

Het secretariaat is gesloten op  29 juni 2016 (vanaf 12u) en van 9 juli tot en met 15 augustus 2016.

Inschrijven kan tot en met 14 oktober 2016, voor een inschrijving na 14 oktober moet een gemotiveerde schriftelijke aanvraag bij het departement ingediend worden.

Voor je je definitief inschrijft, registreer je je online via voorinschrijving.ehb.be, dit kan van thuis uit gebeuren of op het departement. Om de inschrijving definitief te maken, moet je wel nog langsgaan op het studentensecretariaat.

Heb je nog bijkomende vragen rond de toelatingsvoorwaarden, de kostprijs, … consulteer dan ook de algemene informatie over inschrijven.

Waar?

Departement Design & Technologie
Nijverheidskaai 170, 1070 Brussel
Studentensecretariaat - eerste verdieping
lokaal 101 Tel 02 559 02 55
E-mailadres: dt.secretariaat@ehb.be

Wat breng je mee?

• het origineel diploma van secundair onderwijs of een voorlopig bewijs hiervan (er wordt ter plaatse een fotokopie genomen)
  • getuigschriften of diploma's van studies of werk van de periode tussen het laatste jaar secundair onderwijs en de inschrijving aan de hogeschool
  • identiteitskaart of geldige verblijfsvergunning
  • SIS-kaart: enkel indien er geen rijksregisternummer is vermeld op de achterzijde van de identiteitskaart

Studenten die reeds hoger onderwijs hebben gevolgd

Kandidaat-studenten die reeds hoger onderwijs hebben gevolgd in een verwante studierichting kunnen eventueel in aanmerking komen voor vrijstellingen (op basis van Eerder Verworven Kwalificaties) en/of voor een aangepast studietraject.
Meer informatie en de procedure voor aanvraag van vrijstellingen vind je op www.ehb.be/evcevk
Trajectbegeleider: Mevr. Leonie Geldhof, leonie.geldhof@ehb.be