U bent hier

Word de spil van het bedrijf, word facility, events en co-manager

Ben je communicatief en empathisch? Houd je van talen? Zit organiseren in je bloed en wil je events en projecten lanceren en opvolgen? Wil je de werkomgeving voor anderen faciliteren en aangenaam maken? Dan moet je zeker verder lezen, want misschien ben jij een office manager in sp‚. Naast elke manager staat een sterke co-manager, iemand die niet alleen ondersteunt en begeleidt maar ook meedenkt en betrokken is bij het beleid.

De Office Manager van de 21ste eeuw speelt een voortrekkersrol, zowel organisatorisch als technologisch, in het bedrijf waar hij of zij is tewerkgesteld. Als rechterhand van het (top)management ken je het reilen en zeilen van je bedrijf door en door. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met collega's, klanten en directie. Kortom, je bent de onmisbare spil in het bedrijf of de organisatie.

Onze alumni aan het werk zien? Klik hier

 

Waarom Office Management studeren aan de Erasmushogeschool Brussel?

Kiezen voor de bachelor Office Management is kiezen voor een veelzijdige en praktische opleiding waarmee je overal terecht kan: in binnen- en buitenland, in alle sectoren (bedrijven, advocatenkantoren, organisaties, ziekenhuizen) en binnen een waaier aan jobs (sales, legal, HR, management assistant, communicatie, marketing).