Wanneer?

• van 26 juni 2017 tot en met 7 juli 2017 en vanaf 16 augustus 2017 t.e.m. 31 oktober 2017
    • van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 13u tot 14u
  • tijdens de infodagen op:
    • zaterdag 24 juni 2017, van 9u tot 13u
    • zaterdag 2 september 2017, van 9u tot 13u
  • op afspraak via e-mail: dt.secretariaat@ehb.be

​Het secretariaat is gesloten op 6 juli 2017 (vanaf 12u) en van 10 juli tot en met 15 augustus 2017.

Inschrijven kan tot en met 31 oktober 2017, voor een inschrijving na 31 oktober moet een gemotiveerde schriftelijke aanvraag bij het departement ingediend worden.

Voor je je definitief inschrijft, registreer je je online via voorinschrijving.ehb.be, dit kan van thuis uit gebeuren of op het departement. Om de inschrijving definitief te maken, moet je wel nog langsgaan op het studentensecretariaat.

Heb je nog bijkomende vragen rond de toelatingsvoorwaarden, de kostprijs, … consulteer dan ook de algemene informatie over inschrijven.

Waar?

Departement Design & Technologie
Nijverheidskaai 170, 1070 Brussel
Studentensecretariaat - eerste verdieping
lokaal 101 Tel 02 559 02 55
E-mailadres: dt.secretariaat@ehb.be

Wat breng je mee?

• het origineel diploma van secundair onderwijs of een voorlopig bewijs hiervan (er wordt ter plaatse een fotokopie genomen)
  • getuigschriften of diploma's van studies of werk van de periode tussen het laatste jaar secundair onderwijs en de inschrijving aan de hogeschool
  • identiteitskaart of geldige verblijfsvergunning
  • SIS-kaart: enkel indien er geen rijksregisternummer is vermeld op de achterzijde van de identiteitskaart

Studenten die reeds hoger onderwijs hebben gevolgd

Kandidaat-studenten die reeds hoger onderwijs hebben gevolgd in een verwante studierichting kunnen eventueel in aanmerking komen voor vrijstellingen (op basis van Eerder Verworven Kwalificaties) en/of voor een aangepast studietraject.
Meer informatie en de procedure voor aanvraag van vrijstellingen vind je op www.ehb.be/evcevk
Trajectbegeleider: Mevr. Leonie Geldhof, leonie.geldhof@ehb.be