U bent hier

Is dit iets voor jou?

Multimediatoepassingen zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving: apps op onze smartphones en tablets, websites, sociale media, informatiekiosken, interactieve installaties, enzovoort. De vraag naar zulke toepassingen neemt steeds toe. Er is dan ook veel vraag naar mensen die ze bedenken en realiseren.
De creatie van interactieve multimediatoepassingen vergt echter een unieke combinatie van creatieve vormgeving en technische ontwikkeling.

  • Ben jij die creatieve technoloog die gepassioneerd is door multimedia?
  • Die zich bewust is van de kracht van communicatie?
  • En die bovendien ambitieus is en niet vies van innovatie?

Dan ben jij de geknipte kandidaat voor de opleiding Multimedia & Communicatietechnologie (Multec). Geef vorm aan multimediale interactie!

Starten in februari?

Wens je aan de opleiding te starten in februari? Dat kan! We bieden de mogelijkheid om een aantal vakken op te nemen in het 2e semester. Bekijk ons aanbod en neem contact op met de trajectbegeleider indien je nog bijkomende vragen hebt. 

Waarom Multec studeren aan de Erasmushogeschool Brussel?

Deze opleiding biedt twee unieke specialisaties: in Mobile App & Web wordt gefocust op toepassingen voor mobiele toestellen, en in Art & Technology ligt de nadruk op multimediale installaties.

En de opleiding aan de Brusselse Erasmushogeschool is van wereldniveau. Daar mogen we echt trots op zijn. (Tanguy De Lestré, technologiefederatie Agoria - De Standaard, donderdag 26 februari 2015)

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze evenementen of de realisaties van onze studenten? Interesse in het onderzoek dat gevoerd wordt aan het departement Design & Technologie? Bezoek dan zeker onze departementale website