Toch even checken: is dit iets voor jou?

Hou je van kinderen?
Wil je werken met je hart, je hoofd en je handen?
Ben je op zoek naar een actief en stimulerend werkklimaat?
Sta je geëngageerd in de wereld?
Droom je van een betere en gezondere samenleving?

Als leraar Lager Onderwijs bouw je op een creatieve manier mee aan de persoonlijkheid van kinderen. Een heel mooie uitdaging!

Aan de Erasmushogeschool Brussel kies je bovendien voor een tweetalige lerarenopleiding die je blik op de wereld verruimt. Na de bacheloropleiding kan je, als je dat wil, een aansluitend verkort traject in het Frans van minimum 1 jaar volgen bij de Haute Ecole Francisco Ferrer (HEFF). Je komt dan met twee diploma’s op de arbeidsmarkt!

Een job met toekomst!

Leerkracht zijn is zondermeer één van de mooiste beroepen. Kinderen leren lezen en schrijven, nadenken en ontdekken én hen te helpen een eigen weg te zoeken. Het is een beroep van alle tijden en plaatsen. Er is géén toekomst zonder leerkrachten.