U bent hier

Met praktijkvoorbeelden lichten we het algemeen en het voedingsbeleid in de praktijk toe.
We bespreken de zin en onzin van diëten in de geriatrie en aangepaste voeding op maat van senioren (finger food, enterale voedingen met overzicht van het productaanbod op de geriatrische markt, het belang van vocht,…).
Een geleid bezoek aan een woonzorgcentrum (inclusief grootkeuken) mag niet ontbreken als praktijkvoorbeeld.

Doelstelling

  • Kennis en inzicht verwerven in een algemeen- en voedingsbeleid bij ouderen in een klinische setting, woonzorgcentrum en in de thuiszorg
  • Kennis en inzicht verwerven in voeding op maat van senioren en het productaanbod op de geriatrische markt
  • Kennis en inzicht in aspecten en essenties van gastrologie
  • Belang inzien van de essentie van smaak en proeven in de zorg
  • Kennis en inzicht in sfeerschepping, etiquette rond maaltijdgebeuren en tips and trics voor maaltijdhulp

Programma

  • Dinsdag 27 februari 2018
  • Dinsdag 6 maart 2018
  • Dinsdag 13 maart 2018
  • Dinsdag 20 maart 2018
  • Dinsdag 27 maart 2018

 
Download hier het uitgebreide programma met bijhorende lesdata en uurregeling.
 

Attest

Attest van aanwezigheid (bij minstens 80% aanwezigheid)

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt €475.  De navorming kan ook per dag gevolgd worden (1 dag = €100)
Lees zeker ook de betalingsvoorwaarden.

Inschrijving

Inschrijven doe je hier.