U bent hier

Diabetes is een chronische ziekte die wereldwijd voorkomt. Volgens de WHO blijft het aantal personen met diabetes toenemen. Bijgevolg wordt een grote groep zorgverleners geconfronteerd met deze problematiek. In deze navorming verwerf je de nodige competenties om binnen je eigen dienst of instelling mee te werken aan kwalitatieve diabeteszorg.

De vorming wordt georganiseerd in samenwerking met de diabeteskliniek van het UZ Brussel.

Doelgroep

De opleiding richt zich tot alle verpleegkundigen die met diabetici werken en zich verder wensen te verdiepen in dit thema.

Programma

De navorming is ingedeeld in 3 domeinen: ‘verpleegkundige wetenschappen’, ‘biomedische wetenschappen’ en ‘sociale en menswetenschappen’. Onder andere de fysiologie, behandeling, zorg en educatie, alsook de complicaties van diabetes komen aan bod.
De lessen starten op 6 oktober 2017 en gaan wekelijks door op vrijdag tussen 8u00 en 17u00, campus Jette, Laarbeeklaan 121 – 1090 Jette. De navorming loopt tot maart 2018.

Attest

Na het beëindigen van deze opleiding ontvang je een attest van deelname. 

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt €500 - inclusief cursusmateriaal. Bij aanvang van de opleiding ontvang je een kopieerkaart ter waarde van 25€, waarmee de cursus kan afgedrukt worden op school.
Je kan gebruik maken van opleidingscheques, kijk hier op de site van VDAB of je hiervoor in aanmerking komt.
Lees zeker ook de betalingsvoorwaarden.

Inschrijving

Inschrijven doe je hier. Na inschrijving zal je een factuur ontvangen, de betaling ervan geldt als inschrijvingsbewijs.