Vakantiekriebels en zomersluitingen

De hogeschool heeft een collectieve zomersluiting, dus ook voor inschrijvingen moet je daar rekening mee houden. Je schrijft je in op de campus waar de opleiding doorgaat. Check de kleine verschillen van de zomersluiting per campus.

Als je tijdens deze periode brochures wilt aanvragen, dan kun je bellen naar 02/523 37 37, de verzending van onze opleidingsinfo wordt immers wel degelijk uitgevoerd. Je kunt ze ook via deze webpagina aanvragen. Voor andere vragen hou rekening met hogergenoemde data.

Hoe kan ik me inschrijven?

Eerst moet je je registreren via deze module. Daarna ga je naar het departement van je opleiding voor de definitieve inschrijving (open tijdens de kantooruren). Lees hier wat je moet meebrengen voor de definitieve inschrijving.

Op de infodag van 2 september 2017 van de departementen kan er ook ingeschreven worden. Klik hier voor info over de toelatingsproeven van onze kunstopleidingen.

Check de website voor locaties en de uren. In deze startbrochure lees je nog andere nuttige informatie. Je krijgt het boekje ook bij je inschrijving.

Opeiningsuren van de verschillende secretariaten:

• Studentensecretariaat Design & Technologie: op weekdagen open van 8u15 tot 12u en 13u tot 14u.
  • Studentensecretariaat Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur: van maandag tot woensdag van 7u45 tot 17u, onderdag tot 18u, op vrijdag van 7u45 tot 16u
  • Studentensecretariaat Onderwijs & Pedagogie: ma, di, do 7u45–12u en 13u-17u; wo 7u45-14u, vrij 10u-16u
  • Studentensecreatiraait Management, Meda & Maatschappij: op weekdagen open van 7u45 tot 14u en 13u tot 16u30

We wensen iedereen een fijne vakantie!

Departement