U bent hier

Stuur sterke scripties in voor de Vlaamse Scriptieprijs

(Bijna) afgestudeerd en je bachelorproef afgewerkt? Laat het resultaat van dat harde werk niet in een stoffige kast wegkwijnen! Stuur je scriptie, samen met een vlot leesbaar artikel, in voor de Vlaamse Scriptieprijs en maak kans op geldprijzen van €250 tot €2.500 en heel wat persaandacht voor je werk.

Ga voor een (drie)dubbele overwinning
Naast de Vlaamse Scriptieprijs (hoofdprijs) die openstaat voor zowel bachelors als master maak je bij deelname ook kans op volgende deelprijzen:

  • Deelnemende professionele bachelors strijden onderling voor de Bachelorprijs t.w.v. 1.500 euro.
  • Met een eindwerk over onderwijs ding je mee naar de Klasseprijs, goed voor een reischeque van 500 euro en aandacht voor je werk in de kanalen van Klasse.
  • Staan technologie en innovatie centraal in je scriptie? Dan maak je ook kans op de Agoriaprijs, goed voor een opleiding aan de prestigieuze Vlerick Business School bovenop een geldprijs van 500 euro.
  • Heeft jouw bachelorproef een exact-wetenschappelijk onderwerp? Dan doe je ook mee aan de EOS-prijs, die je een iPhone 6 en een publicatie in het populairwetenschappelijke maandblad eos kan opleveren.  

Publicatie in de Scriptiebank en misschien ook in de pers  
Jouw ingestuurde scriptie komt in de online Scriptiebank terecht, een visitekaartje voor je beginnende carrière! Dankzij z’n mediapartners zorgt de Scriptieprijs ervoor dat jouw werk mogelijk ook de pers haalt.

Inschrijven kan t.e.m. 2 oktober - Meer info op http://www.scriptieprijs.be/wedstrijd

Lees de Vlaamse ScriptieKrant op http://www.scriptieprijs.be/scriptiekrant2016
Volg de Vlaamse Scriptieprijs op facebook en twitter

Bestand

Thema

Departement

Deel dit artikel