Studentenabo MIVB vanaf februari 2016 slechts 50 euro!

Br(ik meldt ons zonet dat de Brusselse regering heeft beslist om vanaf februari 2016 een fikse studentenkorting toe te staan op  het Brussels openbaar vervoer. Op het moment dat hogescholen en universiteiten steeds meer budgettaire beperkingen moeten trotseren en studenten aankijken tegen verhoogd inschrijvingsgeld, is het natuurlijk goed nieuws te horen dat de prijs van een studentenabonnement voor de MIVB omlaag gaat.  Na jarenlang ijveren door Br(ik wordt de abonnementsprijs voor studenten van Brusselse hogescholen en universiteiten verlaagd van 120 naar 50 euro per jaar.

Samen met Br(ik danken we de Brusselse regering om ervoor te zorgen dat Brussel ook op mobiliteitsvlak een aantrekkelijke studentenstad blijft.

Meer info volgt. Zie ook dit persbericht

Departement