U bent hier

Nieuwe Brussel-app Manyguide succesvol gestart en is klaar voor meer gebruikers

Brussel valt, met zijn 1.700 cafés, 20.000 winkels, 100 musea en 8.000 hectare groen nooit helemaal te doorgronden. Wat als je nu toegang zou krijgen tot lokale experten die elke vraag over de stad kunnen beantwoorden? Alumnus Communicatiemanagement  Dennis Corbesier zette er samen met de ontwikkelaars zijn tanden in en bracht een app op de markt.

Met de nieuwe iPhone-app Manyguide stel je een vraag en krijg je een persoonlijk antwoord van een van de 600 enthousiaste en zorgvuldig gescreende bewoners, elk met zijn of haar eigen expertise. Geen bestaande lijstjes, geen virtuele assistent die je niet echt begrijpt wanneer je vraagt of er ook nog iets anders is dan de Nieuwstraat. 

Dennis is terecht trots, hij mailt ons: "Manyguide is nu een kleine maand downloadbaar in de App Store. We hebben in totaal zo'n 600 prospect guides weten te verzamelen, waarvan al meer dan de helft goed bezig is actief vragen te beantwoorden. Het is echt fantastisch om te zien hoe snel en goed alle vragen beantwoord worden.  Dus aan de gidsenkant van het verhaal loopt alles goed. Nu moeten we er ook voor te zorgen dat we genoeg users hebben om de vragen te stellen. Voorlopig loopt dit wat (te) rustig, maar weinig mensen weten dan ook van ons bestaan af."

Hij doet daarom een oproep naar de EhB-gemeenschap om zich te melden: test de app gewoon zelf, lees meer op deze website.

Thema

Departement

Deel dit artikel