U bent hier

Musical-alumna Line wordt goede fee, alumnus Laurenz zotte Titus

De cast van de nieuwe sprookjesmusical Doornroosje is bekend, en onze musicalalumna Line Ellegeers mag de rol opnemen van goede fee. En is dat geen rol die we allemaal wel eens zouden willen spelen? Laurenz Hoorelbeke, afgestudeerd in 2010, krijgt dan weer de rol van zotte Titus.

Vanaf 14 februari 2018 zal Deep Bridge met ‘Doornroosje, de sprookjesmusical’ hun eerste familiemusical naar de zalen brengen. Deep Bridge zal zich voor zijn sprookjesmusicals  baseren op de geweldige sprookjesformats van Van Hoorne Entertainment, die al generatie na generatie in Nederland én Vlaanderen garant staan voor hun feeërieke sprookjesmusicals vol interactiviteit en gelaagde humor, voor zowel jong als oud. Dit bestaande DNA zal Deep Bridge behouden, maar zal steeds worden opgesmukt met gloednieuwe decors, verfrissende kostuums en een fantastische cast, waaronder dus 'onze' Line.

Verder zal de cast worden aangevuld met studenten Musical van onze hogeschool, dankzij de structurele samenwerking met Deep Bridge.

De andere grote rollen worden vertolkt door TInne Oltmans (Doornroosje) en Thomas Van Goethem (de prins). Lees meer op deze pagina.

(bron tekst en foto's: http://musicalvibes.ovh/cast-sprookjesmusical-doornroosje-bekend/)

Thema

Departement

Deel dit artikel