U bent hier

FMBrussel-gids toont beste plekken van Brussel

De FM Brussel Gids is uit. Daarin staan de honderd beste shops, restaurants, cafés of uittips in de stad, gebundeld in een handige gids in pocketformaat. Het Is al de vierde editie van de Gids, die om de twee jaar verschijnt. De komende weken hoor je op FM Brussel reportages over alle plekken die in de gids opgenomen zijn. Daarbij zijn ook vele prijzen te winnen.

"Deze editie is een selectie van adressen die getipt zijn op FM Brussel, de adressen zijn allemaal getest en goedgekeurd. Wij willen zoveel mogelijk mensen die werken of wonen in Brussel betrekken bij het leven in de stad", zegt hoofdredacteur en RITCS-docent Jeroen Roppe.

Zelf is Roppe bijvoorbeeld fan van het Aksum Coffee House bij het Centraal Station. "Als koffieliefhebber hou ik erg van de Afrikaanse koffies, de fruitige, en Aksum Coffee House heeft zo'n uitstekende koffie".

Je kan de gids ophalen bij alle adressen die erin staan, maar je kan 'm ook online bestellen, via www.fmbrussel.be. Via de website van FM Brussel kan je ook digitaal door de gids bladeren.

Bekijk de gids hier.

Thema

Departement

Deel dit artikel