U bent hier

EhB-luchtballon als statement

Sinds enkel dagen vliegt er een reusachtige luchtballon boven Vlaanderen en omstreken met daarop het logo van de Erasmushogeschool Brussel. De samenwerking met Ballonticket Vlaanderen is een unieke kans om de wereld te tonen dat wij als hogeschool er bovenuit steken, dat we out of the box denken en grenzen willen verleggen.

De charme van zo'n ballon zit hem deels ook in de symboliek. Omdat zo’n luchtballon zien vliegen, altijd een beetje dromen is. En dat is ook wat we onze studenten willen meegeven: als je start met hogere studies, dan droom je toch ook van verre horizonten, van een mooie toekomst, van zelfstandigheid. Het vergt hard werk en veel kennis om een luchtballon in de lucht te houden, net zoals het inspanning en volharding vraagt om een diploma te behalen. Aan EhB is dat mogelijk omdat we persoonlijke groei en talentontwikkeling stimuleren en omdat we een persoonlijke aanpak centraal stellen. Niet voor niets zeggen we in onze nieuwe strategische doelstellingen: “Via coaching en een sterk uitgebouwde studentenbegeleiding laten we de student zichzelf overstijgen". Op die manier geven we iedereen de kans op een diploma terwijl we onderwijs op het hoogste niveau bieden. Dat laatste hebben we dan ook op de mand laten zetten, een mand waarin ook jij plaats kunt nemen. 

Speciaal tarief voor EhB'ers

Niet alleen zijn we nu zichtbaar op een originele manier, we kunnen ook heel wat mensen een unieke ervaring schenken, omdat we een fijne prijsovereenkomst hebben gesloten met de ballonvaarder. Samen met Ballonticket Vlaanderen bieden we voor EhB-personeelsleden en -studenten immers een korting aan. Meer lees je hier.

Bekijk hieronder het filmpje van de inhuldigingsplechtigheid en de eerste EhB-vlucht op 19 april 2017. 

Bestand

Thema

Departement

Deel dit artikel