U bent hier

Afgestudeerde leraren en pedagogische coaches feestelijk uitgezwaaid. Meester Bert is de Beste Brusseleraar!

Op 9 december verzamelden de pas afgestudeerde leraren en pedagogische coaches van de Erasmushogeschool Brussel, VUB en COOVI in het Koninklijk Conservatorium Brussel voor hun feestelijke proclamatie. Deze diploma-uitreiking en uitreiking van de Beste Brusseleraar is een organisatie van BEO, het Brussels Expertisenetwerk Onderwijs en zijn partners.

Na een boeiend en afwisselend programma met onder andere een videoboodschap van Minister van Onderwijs Hilde Crevits en een heus sofadebat, was het tijd voor hét moment van de avond: de hoedjes mochten de lucht ingegooid worden!

Om onze pas afgestudeerde leraren en pedagogische coaches warm te maken om in Brussel aan het werk te gaan, werd tijdens deze diploma-uitreiking ook de prijs voor de Beste Brusseleraar uitgereikt. Meester Bert won de online verkiezing met enkele honderden stemmen voorsprong. Eerst had een jury al vier kandidaten uit meer dan 100 inzendingen geselecteerd. Woensdagavond werd hij als winnaar bekendgemaakt. Bert Van Der Weeën werkt al dertig jaar als leraar in Brussel.

Bekijk nog even de filmpjes van de vier genomineerden in de wedstrijd ‘De Beste Brusseleraar’: 

Wie is de beste Brusseleraar? - Deel 1: kandidaten Peter en Ken

Wie is de beste Brusseleraar? - Deel 2: kandidaten Leen en Bert 

Thema

Departement

Deel dit artikel