U bent hier

90 alumni van Design & Technologie uitgezwaaid tijdens de feestelijke proclamatie

Op 8 december ontvingen 90 alumni van de Bacheloropleidingen Multimedia & communicatietechnologie en Toegepaste informatica hun diploma tijdens de feestelijke proclamatie te Bronks. 48 alumni van Multec en 42 alumni van Dig-X werden gevierd. 

Aster Nzeyimana was onze gastheer. Na een verwelkoming van Dhr. Bart De Schutter, voorzitter van de raad van Toezicht van de Erasmushogeschool Brussel en Dhr. Frank Lanssens, directeur van het departement Design & Technologie, hield Mevr. Saskia Van Uffelen, CEO Ericsson Belux en Digital Champion Belgium, een meer dan boeiende toespraak over de digitalisering. Dat het leven bij “DT”, een fascinerend leerproces is met vallen en vooral veel opstaan is, hebben Inti De Ceuckelaire, alumnus Multec en Wim Hambrouck, alumnus Dig-X ons duidelijk gemaakt. De muzikale omlijsting werd gebracht door Safar République.

Dankzij onze partners Accenture, BBDO, Colruyt Group, Contribute Group, Erasmushogeschool departement Design & Technologie, Nexel, Userfull, UZ Brussel, VRT en Wieni werd er voor meer dan 2.000 euro aan geldprijzen geschonken aan de laureaten van beide opleidingen, beste bachelorproeven, beste stages en aan 2 alumni die actief deelnamen aan de departementsraad. 12 alumni werden op deze manier in de prijzen gezet voor hun schitterende prestaties.

Dat technologie niet stilstaat en meer dan actueel is, hebben we mogen ervaren door robot Pepper van Userfull, die aanwezig was om de prijs uit te reiken aan de laureaat van Dig-X van het werktraject.

Ook het departement Design & Technologie viel in de prijzen en ontving van Contribute Group, VRT en UZ Brussel 650 euro voor de verdere uitbouw van het Medialab en open device lab, de paradepaardjes van het departement.

Het is meer dan duidelijk: een nieuwe lichting zelfbewuste mensen, creatieve ondernemers en digitale experten met de juiste attitude en vaardigheden is klaar om de arbeidsmarkt te veroveren.

Proficiat aan alle afgestudeerden!

Onze sponsors:

Thema

Departement

Deel dit artikel