U bent hier

LeraarXL.be, dé webpagina voor navorming!

Leraarxl.be verzamelt het professionaliseringsaanbod van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en de Erasmushogeschool Brussel (EhB) bedoeld voor leraren en andere onderwijsprofessionals. Op een snelle en eenvoudige manier vind je de nascholing waar je naar op zoek bent.

Of het gaat over ICT & Media, Levensbeschouwing, Sport & Beweging, Talen, Wetenschap & Techniek, Zorg & Welzijn,  Diversiteit & Maatschappij of Kunst, Cultuur & Muzisch: voor elk van deze thema’s heeft Leraarxl.be wel een vorming.

Heb je toch nog een andere behoefte, dan bespreken we graag wat we op maat kunnen uitwerken. Bekijk ons aanbod nu al of contacteer ons met jouw specifieke noden via de site.

VUB en EhB staan garant voor kwaliteitsvol onderwijs, onderzoek en dienstverlening in Brussel, de Europese hoofdstad waar diverse talen, culturen en nationaliteiten samenkomen. Leraarxl.be schenkt dan ook extra aandacht aan onderwijs in een grootstedelijke context.

Leraarxl.be is een initiatief van de Universitaire Associatie Brussel en kwam tot stand in samenwerking met haar partners de Vrije Universiteit Brussel en de Erasmushogeschool Brussel.

Contacteer ons via de website!