iBamaflex - Digitaal studentensecretariaat

iBaMaFlex is een digitaal studentensecretariaat, waar je heel wat informatie terugvindt over onder meer je inschrijving en je examenresultaten.

Via het Centraal AuthenticatieSysteem (CAS) heb je toegang tot iBaMaFlex. Je herkent het aan het iBaMaFlex-logo.

In iBaMaFlex vind je onder andere de volgende rubrieken:

• Mijn dossier: beknopt overzicht van je personalia, vooropleiding, je huidige opleiding en info mbt je studietoelage (indien van toepassing)
  • Contacteer je dossierbeheerder: biedt de mogelijkheid om rechtstreeks met het studentensecretariaat te communiceren
  • Mijn te volgen opleidingsonderdelen: geeft je een overzicht van de opleidingsonderdelen waarvoor je dit academiejaar ingeschreven bent. Je vindt er ook het aantal studiepunten van je opleidingsonderdelen en de grensdatum voor de teruggave van je leerkrediet.
  • Mijn studiematerialen: geeft je op basis van je inschrijvingsprogramma een overzicht van het verplichte en aanbevolen studiemateriaal
  • Mijn behaalde scores*: hier kan je terecht voor de resultaten van je tentamen of semestrieel of modulair examen.
  • Mijn studieoverzicht: geeft je een totaalbeeld van de credits die je al verworven hebt binnen je opleiding.
  • Mijn individueel overzichtrapport: geeft je deliberatieresultaten weer, inclusief de mededelingen van de examencommissie.
  • Mijn individueel rapport: na de deliberatie of proclamatie wordt je individueel rapport via deze applicatie beschikbaar gesteld. Bepaalde departementen zullen het individueel rapport uitsluitend via deze weg ter beschikking stellen.
  • Mijn e-postbus: je persoonlijke postbus – hier zullen allerhande administratieve documenten (contract inschrijving, overschrijving, voorlopige attesten…. ) gedeponeerd worden
  • Mijn afwezigheden: waar je een afwezigheid kan melden en je ziekteattest kan opladen

* Deze link kan je niet aanklikken als je daarvoor niet de toestemming hebt. Standaard is hij dus grijs (niet geactiveerd). Een aantal modules worden pas beschikbaar gesteld wanneer er relevante informatie kan worden vrijgegeven (bv. het individueel rapport).

Kan je niet inloggen op CAS, stuur dan een e-mail naar helpdesk@ehb.be.